Pagina's

dinsdag 7 februari 2012

Giet it oan?

Wat denk jij?

15 opmerkingen:

 1. Als het goed is volgende week Dinsdag, en anders gewoon de voor pret van het hele gebeuren, net zoals een geplande vakantie ;-).
  Oja, je mag mee met de volle maan loop over het strand van Noordholland in de zomer, volgens mij heb je conditie genoeg..., toch?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dank voor de uitnodiging Rinus. Mijn conditie is redelijk, maar gebaseerd op korte stukken van zo'n 6km, dus 50km ga ik écht niet redden. Of jij moet me de laatste 44km op de schouders meenemen ;-)

   Verwijderen
 2. ha, ik ben me gewoon aan het afvragen over wat jullie het hebben? :-)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Joten, de Elfstedentocht is een bijna 200 kilometer lange schaatstocht over natuurijs die wordt georganiseerd door de Koninklijke Vereniging De Friesche Elf Steden. Leeuwarden, de hoofdstad van Friesland, is de start- en aankomstplaats. De Elfstedentocht werd voor het eerst in 1909 gereden en wordt maximaal eenmaal per winter gehouden. De tocht kan alleen georganiseerd worden als de toestand van het ijs het toelaat. In totaal werd de tocht vijftien maal verreden. De laatste tocht vond plaats in 1997.

   Verwijderen
 3. ha, de Elfstedentocht? (btw, is dat Fries?)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja, dat is Fries. En er heerst nu echt elfstedenkoorts ... de Partij voor de Vrijheid (PVV) wil er het liefst een nationale feestdag van maken, zodat iedereen het kan volgen. Eindelijk een zinnig idee van blondie Wilders ;-)

   Verwijderen
  2. Ha, ik had daar zoals iedere Belg wellicht ook al wel van gehoord (en 'k heb ook nog een paar jaar geschaatst vroeger, in een piste) maar nooit echt bij stilgestaan. Ik heb daar nu naar aanleiding van je antwoord hier eens de Nederlandse kranten en bloggen en fora op nageslagen...ja goewere, dat lijkt me iets waar heel Nederland mee bezig lijkt te zijn, onvoorstelbaar, maar leuk om zien als buitenstaander! Maar het viel me dan te binnen, ik heb ooit eens een soort wedstrijd op jullie tv-zender gezien, en daar zaten toen stukken tussen waar de schaatsers op tapijt moesten doorlopen, dat zal die tocht geweest zijn zeker? maar dat is echt al heeeeel lang geleden!
   slaap wel,
   en hopelijk gaat ie alsnog door!

   Verwijderen
 4. Nou, volgens mij moet en zal die tocht doorgaan. De mensen laten dit niet zomaar los ;) Haha, maar het is ook nog kijken, hoe het weerbeeld straks is. Ik denk... ik denk dattie uiteindelijk wel komt.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ach, voorzitter Wiebe Wieling vertelde net dat 'ie niet doorgaat. Maar ik houdt hoop ... misschien tijdens de carnaval? Wordt het dán toch nog gezellig ;-)

   Verwijderen
 5. @Desire, mijn schouders kunnen veel hebben(de sportschool gewichten weten het al), maar een volle rugzak met 3 liter vocht,eten,en ander loop spul is behoorlijk..Natuurlijk ben je volgens je blog zeker niet etzwaar, maar die 44 km gaat dan wel erg zwaar worden!.
  Misschien da toch de fiets mee nemen ;-).
  Overigens, loop je wel eens hardloopwedstrijdjes?, misschien een idee?.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik hoopte het wel maar ondertussen weten we het antwoord allemaal al... Voorlopig nog niet... Jammer maar veiligheid voor alles.
  Voorloig schaatsen wij op de sloten en op de lokale ijsbaan.

  groeten Inge

  BeantwoordenVerwijderen